About Company

Bluffing olyan kézzel, amely nem jó. Néha van egy nagy kéz, és azt akarod, hogy blöffölni vele. Talán az ellenfeled ismeri a flush húzását, és meg akarod próbálni meggyőzni őket arról, hogy nem tartasz egy flushot, de ez egy jó blöff. Akár Texas Hold ‘Em, Omaha, vagy hét kártya stud, akkor játszani egy vagy bármely más kártya játék bármikor. Sokan valóban vonzódnak a sit-and-go formátumhoz, ahol kattintanak a játékra, és várják az eredményeket, miközben mindent fogadnak, amivel rendelkeznek.

Ez az, ahol meg kell választani a kedvenc kártyajáték játszani minden alkalommal. A póker megtanulása nem jelent határokat, és megtanulhatja, hogyan lehet pénzt keresni a játék bármikor és a világ bármely pontján. Olyan sokféle póker játékok állnak rendelkezésre, hogy játszani. A Texas Hold’em a legnépszerűbb játék. Szüksége van arra, hogy profi legyen, hogy online pókerezzen? Lehet játszani póker bárhol?

Természetesen nem mindenki tud vagy akar online pókerezni professzionálisan, de ez valami, amit gondolni kell. Bár igaz, hogy a póker lapok olyan tevékenységnek tekinthető, amelyet bármikor élvezhetsz, nem tudsz online pókerezni, ha nincs közel az internethez. Az utolsó aktív stratégia, amelyet a pókerben használhat, a “hívás és hajtás”. Call and fold: Hagyja, hogy a zsetonok döntsenek. Ha ezt a stratégiát használja, hagyja, hogy a zsetonok eldöntsék a kéz kimenetelét.

Leggyakrabban nem rendelkezik a szükséges információval, hogy ebben a pillanatban blöfföljen, de ők. Ez azt jelenti, hogy nincs semmi jobb, mint 3 kártya, és nyersz, ahogy összecsukják. Természetesen más fogadást is tehetsz, és a probléma az, hogy a hívásuk teljes oka az volt, hogy megtudja, mi volt. Mit fognak tenni, csak hívja a tétet, és nézd meg, milyen kéz van. Látják, hogy erős kezet fogsz, majd meghajolnak.

Azt is elmondja nekik, hogy lehet, hogy van valami erős, vagy közel van valami erőshez, mert most több dolgot veszítettek el, mint korábban. Most a legjobb játék itt lenne, hogy felemelje valahol, amikor még mindig a játékban. De nem blöfföltél, jó kezed volt. A legtöbb játékos csinál valami mást. Megpróbálhatják meghatározni, hogy mi legyen a kezük. Ha az asztalra hajolnak, tudod, hogy nem biztosak abban, hogy mit tegyenek.

Másrészt, ha a székükre támaszkodnak, akkor magabiztosak. A testbeszédét is észreveszed. Ez arról szól, hogy felismerjük, hogy a póker nem csak egy kártyajáték, ez egy pszichológiai csata, ahol a valódi akció alakul ki a játékosok elméjében. Képzeld el, hogy a póker egy lenyűgöző tánc a játékosok között, ahol minden fogadás, emelés vagy hívás egy lépés a padlón. The Mind Game Behind the Cards.

Be the first to review “2frantic4decision”

Your Rating for this listing